gener 2021
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
AVISOS:
 
 
ACCÉS AL PARC NATURAL
Donada la previsió actual d'una afluència massiva de visitants durant els caps de setmana i els festius, amb la finalitat de garantir la seguretat dels visitants, els usuaris, i minimitzar impactes sobre l'entorn, es prega que durant la realització de les rutes i les estances a les àrees recreatives, es mantinguen les distàncies de seguretat, que s'evite l'accés al Parc Natural en dies de màxima afluència i en horaris punta, i especialment que es facen servir les àrees d'estacionament de manera responsable, evitant completament l'estacionament en llocs no habilitats i respectant l'aforament. En aquest sentit, quant a les rutes, cal fer especial menció a la senda d'accés a la font de la Coveta (ruta blava del Parc Natural), i quant als estacionaments, al Centre d'Informació del Parc Natural i les àrees recreatives.
Us demanem la vostra col·laboració en el complimet de les instruccions marcades per les autoritats sanitàries.
 
ATENCIÓ AL CENTRE D'INFORMACIÓ DEL PARC NATURAL
Us recordem que el Centre d'Informació del Parc Natural continua oferint el seu servei d'actenció en l'horari habitual [més informació ací], amb limitació de l'accés a l'interior de les instal·lacions, l'ús obligatori de mascareta i higienitzant de mans a l'entrada. Us podrem atendre personalment en la vostra visita i amb els recursos digitals posats a disposició, ja que no es faciliten materials divulgatius en paper.
 
CLAUSURA DE PAELLERS
Els paellers de l'àrea del Preventori es troben clausurats d'acord amb la normativa per motius tècnics i de seguretat (risc d'incendis). Disculpeu les molèsties.

Notícies del parc

Servei de trituració de restes agrícoles (2021)

Formulari de sol·licitud del servei de trituració de restes agrícoles per a propietaris particulars (2021).

"... a les fontetes" núm. 11

"... a les fontetes" núm. 11, butlletí informatiu quadrimestral del Parc Natural de la Serra de Mariola (tardor/setembre-desembre 2020).

El tren

"Mariola en la memòria" Sempre és un bon moment per a donar-li el protagonisme que es mereix al tren! És a més un recurs paisatgístic meravellós...

Mostrant 1 - 3 de 19 resultats
Articles per pàgina 3
de 7