NOVETATS

Dia Europeu dels Parcs Naturals.

Dia Europeu dels Parcs Naturals.

El Parc Natural del Túria i la Fundació Limne, vos inviten a participar en una jornada de voluntariat ambiental, repoblant anguiles criades en el Centre de Recuperació de Fauna de la Generalitat Valenciana i també es durà a terme una activitat d'inspecció del riu.

Les activitats de voluntariat, cada vegada són més nombroses en participació i faciliten que els propis ciutadans siguen partícips de la conservació dels espais naturals. La Fundació Limne realitza nombroses jornades de voluntariat al llarg de l'any, sent el Parc Natural del Túria un dels espais naturals on més activitats realitzen.

És una bonica oportunitat per a conéixer el riu i la seua ribera de la mà de la Fundació Limne, al mateix temps que es col·labora en la conservació del medi natural.

Dades de l'activitat:

  • Dia: dissabte 28 de maig de 2016.
  • Hora d'inici: 11:30h.
  • Lloc: Pàrquing junt amb el riu Túria en l'Àrea Recreativa de l'Esplanada, (Riba-roja del Túria). Intersecció de la CV336 amb la CV372).
  • Duració aproximada: demà (2 hores).
  • Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària (participa\@limne.org).
  • Recomanacions: cal portar aigua, esmorzar, roba i calçat apropiats per a mullar-se.

 

 

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació"-

http://www.citma.gva.es/va/web/pn-turia/suscribete-a-las-actividades-del-pn