NOVETATS

"CITA EN LA ROCA” La vida de l'àguila de panxa blanca del Parc Natural del Túria.

"CITA EN LA ROCA” La vida de l'àguila de panxa blanca del Parc Natural del Túria.

El Parc Natural del Túria i l'ajuntament de Pedralba, vos inviten a participar en una jornada temàtica sobre l'àguila de panxa blanca, en el Parc Natural del Túria.

Es durà a terme la presentació del llibre "Cita en la Roca" i es visitarà l'exposició fotogràfica de l'àguila de pnaxa blanca del Parc Natural del Túria. El llibre narra l'experiència de més de 30 anys estudiant la vida i reproducció d'una parella d'àguiles, per part de Luis Santamaría i Manolo Ambou. Les falçs i els tallats del Túria s'han format per l'acció erosiva del riu Túria durant milions d'anys. Els tallats en les terrasses fluvials constituïxen terrenys ideals per a la nidificació de l'àguila de panxa blanca, que conjuntament a l'abundància de les seues preses preferides, conills, llebres, perdius, coloms i fotja d'aigua, fan del Parc Natural del Túria un hàbitat idoni per la seua reproducció.

La jornada consistirà en la presentació del llibre per mitjà d'una xarrada amb passe de diapositives i vídeos, a càrrec dels ornitòlegs, Manolo Ambou i Luis Santamaría.

Una vegada finalitzada la xarrada, es farà un recorregut per l'exposició fotogràfica, exposada en la Sala d'Exposicions annexa a la Casa de la Cultura. L'exposició fotogràfica està composta per fotos de Manolo Ambou i Luis Santamaría i va ser sufragada per l'Ajuntament de Vilamarxant.

 

Autor del llibre:

  • Manolo Ambou Terradez. Muntanyenc, fotògraf de naturalesa i expert ornitòleg.

 

Dades de l'activitat:

Dia: dissabte 12 de gener de 2019.

Hora d'inici: 11:00 hores.

Lloc: Casa de la Cultura de Pedralba en C. Rocheta. Pàrquing recomanat Pàrquing del Molí en El Carrer Candilico, Pedralba.

Duració aproximada: 2,5 hores.

Avisos: Activitat gratuïta. Inscripció prèvia necessària.

Inscripció: parque_turia\@gva.es/ 96 271 87 15 - 660 127 250. Preferentment per email indicant les dades següents:

1. Nom complet de la persona responsable

2. Nombre de participants (edat dels xiquets si és el cas)

3. Telèfon mòbil

4. Població de procedència"

 

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació"- http://www.parquesnaturales.gva.es/web/pn-turia/suscripcion