NOVETATS

Visita formativa “Recomana el teu Parc Natural”

Visita formativa “Recomana el teu Parc Natural”

 

Per a aquest mes d'octubre i dins de la campanya "Tardor als Parcs Naturals", des del Parc Natural de la Serra Gelada, en col·laboració amb la Fundació Turisme Benidorm - Visit Benidorm - i el mateix Ajuntament de Benidorm, hem organitzat una visita guiada destinada a tots aquells professionals del sector turístic interessats a conéixer els valors i serveis que ofereix el Parc Natural de la Serra Gelada, en relació amb la millora de l'oferta turística de naturalesa en la Costa Blanca.

L'objecte d'aquesta visita és transmetre a totes aquelles persones relacionades amb el turisme, els principals valors ambientals i culturals del Parc Natural, la interessant història de consolidació d'aquest excepcional paisatge natural, junt amb la mateixa història dels municipis que l'engloben, i que ha quedat reflectida en el ric patrimoni etnogràfic que atresora l'espai, el qual ha sigut utilitzat al llarg de la història per les poblacions locals per a generar oportunitats per al seu propi benefici. Una de les finalitats del Parc Natural és la consolidació com un dels principals complements a l'oferta turística del municipi de Benidorm, en relació amb el turisme de naturalesa.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: divendres, 23 d'octubre de 2015.

Horari de l'activitat: de 09.30 a 12.30 h.

Punt de trobada / inici de la ruta: pàrquing al costat de la cala del Tio Ximo.

Per a saber com podeu arribar-hi, utilitzeu este enllaç de Google Maps i planifiqueu la vostra ruta.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'itinerari és orientativa, i hi inclou tant el temps emprat a recórrer l'itinerari proposat com el destinat a realitzar les distintes parades i explicacions programades.

Observacions: recomanem que porteu calçat còmode i roba còmoda, prismàtics i càmera de fotos.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms

  • Edat

  • Número de telèfon mòbil

  • Correu electrònic de cada un dels participants

  • Localitat de residència

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ:

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació podeu telefonar al número 629 321 248 o 966806475, en horari de 09.00 a 14.00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat (25 persones com a màxim) i s'atendran les sol·licituds per rigorós ordre d'entrada al Parc.

"Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies de la nostra pàgina web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació".