Activitats i notícies de les empreses certificades del parc

Ves enrere LA SERRA D'IRTA: BALUARD DEL MEDITERRANI ORIGINAL.

LA SERRA D'IRTA: BALUARD DEL MEDITERRANI ORIGINAL.

CAP DE SETMANA 19-20. UNA ACTIVITAT CADA DIA.

LA SERRA DE IRTA: BALUARD DEL MEDITERRANI ORIGINAL.

Dissabte vesprada: El castell Templer de Xivert.

Diumenge matí: la Torre Badum i les cerveses artesanes de Peníscola. 

Lloc de trobada: Alcalà de Xivert i Peníscola (Baix Maestrat).

Dificultat: Moderada-baixa.

Distància: 9 km + 4,5 km.

Temps aprox.: 5 h + 3 h.

Públic recom.: A partir de 7 anys.

Més info. i inscripcions: http://itinerantur.com/#Contacto

 

Inclou degustació de licors i dolços el primer dia, i tast de cerveses artesanals el segon. Consultar descomptes especials del 15%.

 

Ruta Castell de Xivert: Ens trobarem amb el grup en l'Ermita del Calvari d'Alcalà de Xivert, un dels tres municipis als quals pertany el Parc Natural de la Serra d'Irta. La fortalesa de Xivert, primer prehistòrica, més tard musulmana i després templaria, ens rebrà amb l'agradable llum del vesprejar de l'estiu mediterrani. Coneixerem bells detalls de la seva història, estranyes inscripcions, antigues cases morisques… i gaudirem d'unes impressionants vistes de la vall d'Alcalá. Finalment, i ja fosquejant, descendirem per ombrívoles pinedes de tornada a l'Ermita.

Ruta Torre Badum i Cerveses Artesanes: La Torre Badum és un dels emblemes del poble de Peníscola. Antic al-madum, fortí permanent en constant vigilància contra els atacs dels corsaris de Berbería, avui les seves restaurades pedres únicament vigilen els increïbles paisatges costaners de Peníscola però, a més, donen nom a un dels productes estrella de la nova gastronomia local: la cervesa artesana Badum. En paraules dels seus propis productors, són brous "d'alta fermentació i refermentados en la seva pròpia ampolla, on agafen el gas que forma l'escuma i evolucionen amb el temps." Durant aquest agradable matí, els turistes coneixeran d'a prop la Torre Badum i els seus sorprenents paisatges i tindran l'oportunitat d'aprendre com es fabrica la cervesa artesana que porta el seu nom, a més de degustar-la tranquil·lament.