notícies

Què hi ha darrere d'un tap

Què hi ha darrere d'un tap

El suro, per un món més sostenible

Darrere de les suredes s'amaga un dels ecosistemes amb més biodiversitat del planeta. Quan pensem en el seu aprofitament, el suro, pensem en taps, però açò no és més que la punta de l'iceberg. Aquest increïble material està ple de possibilitats i d'usos. Descobreix com el suro ens pot ajudar a fer un món més sostenible.

Visitarem les suredes de Chóvar i la fàbrica de taps d'Espadán Corks a Soneja, certificada amb la Marca Parcs Naturals. A més comptarem amb la presència del responsable del projecte "Recycled cork", que ens explicarà aquesta iniciativa per al reciclat de taps de suro.

Tu també pots reciclar!

Descobreix el projecte en aquest enllaç

Recycled Cork


 

Dades de l'activitat:

Dia: Dissabte 24 de novembre de 2018

Hora d'inici: 9:30 h

Lloc: Aparcament de la ruta verda del Parc. Chóvar.

Temps estimat: 4 hores.

Observacions:

Activitat gratuïa de dificultat baixa. Xiquets/es amb menys de 7 anys, consultar abans. Des del punt de trobada farem un senzill passeig fins a la font Fresca. Després d'esmorzar ens desplaçarem en cotxes particulars a la fàbrica de taps de "Espadan Corcks" a Soneja. Porteu calçat i roba adequada, aigua i esmorzar.

Places limitades, Inscripció obligatòria a través del correu electrònic: parque_espadan@gva.es

Cada persona podrà inscriure a un màxim de 5 participants. Cal rebre confirmació de la inscripció per a participar en l'activitat

Les dades necessàries per a formalitzar la inscripció són:

Nom, n.º persones, localitat de procedència, mòbil de contacte.

Més informació al telèfon 964 629112 en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h