activitats i notícies del parc natural

II NIT RATES PENADES 2018

II Nit de les rates penades 2018. Passejarem, aprendrem sobre les rates penades i gaudirem de bones vistes diürnes i nocturnes.

S'estàn mostrant 1 resultats.

activitats i notícies d'empreses certificades del parc natural

RUTA TEATRALITZADA: "LES RATES PENADES: AMIGUES DE LA NIT"

Casiopea ha vuelto a recibir una carta. Esta vez es de sus amigos los murciélagos, que están hartos de ser los malos y de que la gente no los quiera ver ni en pintura. ¿Dónde y cómo viven, qué comen, por qué debemos conservarlos? Gracias a las historias de nuestros magos preferidos podréis jugar, cantar e incluso convertiros en murciélagos por un rato.

RUTA TEATRALITZADA "ELS MAGS DE LES ESTRELLES"

Casiopea ha rebut una carta de les seues amigues les estreles, necessiten que els xiquets les il·luminen amb el seu somriure per a que no s’apaguen. Gràcies a les històries dels mags de les estreles, podreu descobrir les constel·lacions, saber un poquet més sobre el sistema solar o representar les llegendes de la mitologia. Una bona oportunitat per a passar una nit en família gaudint del cel nocturn. ¡Tomba’t a veure les estreles!

RUTA TEATRALIZADA "LOS MURCIELAGOS AMIGOS DE LA NOCHE"

Casiopea ha tornat a rebre una carta. Aquesta vegada és de les seues amigues les rates penades, que estan fartes de ser les roïnes i de que la gent no els vulga vore ni en pintura. On i com viuen, què mengen, per què hem de conservar-los? Gràcies a les històries dels nostres mags preferits podreu jugar, cantar i fins i tot convertir-vos en rates penades durant un temps.

S'estan mostrant els 3 resultats.