NOVETATS

DIA MUNTANYES CALDERONA 2018

DIA MUNTANYES CALDERONA 2018

Mirador de Mireia (762 m)

#MountainsMatter (Les muntanyes són importants) és el tema triat enguany per a la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes.

Les muntanyes sovint solen ser oblidades. Són importants per a l'Aigua, per a la Reducció del Risc de desastres, per al Turisme, per a l'Alimentació, per a la Joventut, per als Pobles Indígenes, per a la Biodiversitat. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar l'11 de desembre com el "Dia Internacional de les Muntanyes"

Des de Serra proposem una ruta circular fins al Mirador de Mireia o Rebalsadors, situat entre el Pla de Rebalsadors i el vèrtex geodèsic de Rebalsadors; recorrent llocs tan emblemàtics de la Serra Calderona com la Font del Marianet, Font de la Prunera, Coll de La Pobleta.

Gràcies a l'inestimable suport de l'Associació "Tot Axerra" i la col.laboració de Protecció Civil de Serra, podem gaudir d'aquesta espectacular ruta.

Data: 16 de desembre de 2018

Punt i hora de trobada: Poliesportiu municipal de Serra, a les 9:00h.

https://goo.gl/maps/brvwaw9hnfb2

Distancia: 12 kms aproximadament

Dificultat: Mitja-Alta. Desnivell 400 metres.

Durada de l'activitat: 5 hores, aproximadament.

AVÍS: Inscripció prèvia. Places limitades.

NOTA: És necessari portar botes o calçat còmode, roba d'abric, aigua i esmorzar. És recomana càmera de fotos i prismàtics. És una ruta amb certa dificultat per la distància recorreguda i els desnivells.

Si els condicions meteorològiques és consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà als inscrits de l'anul·lació de la mateixa.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució dels noticies de la nostra web. És la manera mes ràpida d'informar-se dels activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació. http://www.citma.gva.es/ca/web/pn-serra-calderona/suscripcion