activitats i notícies del parc natural

RUTA TEATRALITZADA: "LES RATES PENADES: AMIGUES DE LA NIT"

Casiopea ha vuelto a recibir una carta. Esta vez es de sus amigos los murciélagos, que están hartos de ser los malos y de que la gente no los quiera ver ni en pintura. ¿Dónde y cómo viven, qué comen, por qué debemos conservarlos? Gracias a las historias de nuestros magos preferidos podréis jugar, cantar e incluso convertiros en murciélagos por un rato.

II NIT RATES PENADES 2018

II Nit de les rates penades 2018. Passejarem, aprendrem sobre les rates penades i gaudirem de bones vistes diürnes i nocturnes.

RUTA TEATRALITZADA "ELS MAGS DE LES ESTRELLES"

Casiopea ha rebut una carta de les seues amigues les estreles, necessiten que els xiquets les il·luminen amb el seu somriure per a que no s’apaguen. Gràcies a les històries dels mags de les estreles, podreu descobrir les constel·lacions, saber un poquet més sobre el sistema solar o representar les llegendes de la mitologia. Una bona oportunitat per a passar una nit en família gaudint del cel nocturn. ¡Tomba’t a veure les estreles!

RUTA TEATRALIZADA "LOS MURCIELAGOS AMIGOS DE LA NOCHE"

Casiopea ha tornat a rebre una carta. Aquesta vegada és de les seues amigues les rates penades, que estan fartes de ser les roïnes i de que la gent no els vulga vore ni en pintura. On i com viuen, què mengen, per què hem de conservar-los? Gràcies a les històries dels nostres mags preferits podreu jugar, cantar i fins i tot convertir-vos en rates penades durant un temps.

S'estan mostrant els 4 resultats.