NOVETATS

CONNECTA’T A LA NATURA

CONNECTA’T A LA NATURA

Redescobreix el nostre Parc Natural amb tots els teus sentits.

En els últims temps l'ús continu i cada vegada major de les noves tecnologies està promovent una major absència d'activitat física entre joves i majors al mateix temps que també està provocant un major aïllament entre tots.

Us proposem amb aquesta activitat tornar a connectar amb la naturalesa i amb nosaltres mateixos descobrint-la amb els nostres sentits: connectar-nos a les plantes, els animals, l'aigua, el sòl… tot el que ens envolta a través de tots i cadascun dels nostres sentits. 

I els aiguamolls, com el Parc Natural de les Salines de Santa Pola, són un lloc perfecte per a açò: amb el sentit de l'olfacte percebrem les diferents aromes de les plantes que ens envolten i l'aroma tan característica de la salmorra. Amb l'oïda escoltarem els diferents cants de les aus del Parc Natural. Amb el gust notarem el sabor a sal de les salines. Amb el sentit de la vista gaudirem de les meravelloses vistes dels paisatges saliners. I finalment el tacte ens permetrà distingir molt d'a prop les diferents formes i textures de tot el que ens envolta.

Aprofitarem a més aquesta activitat per a commemorar el Dia mundial de la diversitat funcional desenvolupant la mateixa a través d'un circuit totalment accessible.

Tota aquesta experiència ens va a permetre desenvolupar un major vincle amb la naturalesa que ens envolta i amb nosaltres mateixos. Us esperem!

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: Divendres 8 de desembre de 2018.
  • Horari d'inici de l'activitat: 10.00 h.
  • Lloc de trobada: Centre d' Interpretació del Parc Natural "Museo de la Sal".
  • Avisos: activitat gratuïta. Informació: parque_santapola@gva.es 966693546
  • Recomanacions: esmorzar, beguda, roba i calçat còmode.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.