NOVETATS

Els ocells invernants de Penyagolosa.

Els ocells invernants de Penyagolosa.

Projecte Ocell

Els ocells invernants de Penyagolosa. "Projecte Ocell".
Xarrada de presentació del "Projecte Ocell" i posterior ruta guiada al Rebollar per realitzar el seguiment dels ocells diurns hivernants al Parc Natural de Penyagolosa.
 

Continuem amb una nova activitat del "Projecte Ocell" per coneixer la gran diversitat d'ocells que visiten el Parc Natural de Penyagolosa al llarg de l'any. Amb aquesta activitat farem un seguiment dels ocells diurns hivernants amb la ruta al Rebollar. Per a la seua realització farem un recorregut de sis kilómetres distribuit en huit itineraris de 500 metres cadascún, en el que s'anotarán les especies d'ocells detectades. Abans de començar farem una breu exposició de les especies ornitológiques que podem observar en aquesta época de l'any i els hábitats presents en la ruta, així com una breu explicació de la web on es registraran les nostres observacions.
 

Data: 25 de Febrer del 2018.
Horari i lloc d'inici: 10h al Centre d'Interpretació del Parc Natural Penyagolosa "La casa forestal"
La participació es oberta a tots els públics i tan sols has de portar prismátics (si no en tens, avisans i et deixarem uns), roba d'abric i calçat adient, esmorçar i aigua.
Inscripcions en: parque_penyagolosa@gva.es o 964760838 (dilluns a diumenge de 10.00 a 14.00)