NOVETATS

CELEBRACIÓ 20 ANIVERSARI

CELEBRACIÓ 20 ANIVERSARI

Fira expositiva d'associacions

El Parc Natural de les Llacunes de La Mata i Torrevieja complix 20 anys, dos dècades des de la seua declaració com a Parc Natural, atorgant-li a este espai la protecció mediambiental necessària per a salvaguardar una de les zones humides del mediterrani més privilegiada.

Declarat amb anterioritat Zona humida d'Importància internacional pel Conveni Internacional de Ramsar i Zona d'Especial protecció per a les aus (ZEPA), no és genys estrany que en 1996 fóra declarat Parc Natural Protegit.

A més de la gran importància per a les aus, en el Parc Natural també comptem amb comunitats animals i vegetals increïbles, capaços de suportar condicions ambientals i de salinitat del sòl molt extremes, desenvolupant adaptacions per a sobreviure en aquest tipus d'ambients.

I si a tot açò li sumem els meravellosos paisatges i els innumerables beneficis que ens aporta la conservació d'aquest espai natural, no és genys estrany que vullguem celebrar amb tots els luxes nostre vinté aniversari.

Han sigut 20 anys de protecció i conservació com a Parc Natural, i és per això que, des del Parc Natural volem celebrar-ho amb tots aquells que vullguen unir-se a la nostra celebració aquest 10 de desembre de 2016, per a celebrar que, fa 20 anys i segons el Decret 237/1996 del 10 de desembre de 1996, es va declarar Parc Natural de les Llacunes de La Mata i Torrevieja.

Així que eixe mateix dia (el 10 de desembre de 2016) , el Parc Natural de les Llacunes de la Mata-Torrevieja, vos convida a que participeu en la Fira expositiva que tindrà lloc als voltants del Centre d'Interpretació, i on comptarem amb la participació de diferents associacions conservacionistes i altres més, que d'alguna manera estan vinculades, treballant i aportant el seu granet d'arena en el difícil treball de preservació del nostre Parc Natural.

Perquè per a nosaltres el més important és posar en valor aquest espai natural, i propiciar així la seua conservació i protecció des de qualsevol ambit social i institucional...

El Parc Natural de les Llacunes de la Mata-Torrevieja és de tots i entre tots cal disfrutar-ho i protegir-ho.

Vos esperem en la celebració del nostre 20 aniversari!!!

 

No pots fallar!!

 

 

Recorda:

  • Dia: Dissabte 10 de desembre de 2016

  • Horari: de 11:00h a 13:00h.

  • Lloc d'inici: Voltants del Centre d'Interpretació del parc Natural.

  • Activitat gratuïta. No és necessària inscripció.

  • Informació: 96 692 04 04 o paque_lamata@gva.es