NOVETATS

Aguditza els teus sentits

Aguditza els teus sentits

GAUDEIX D'UN MATÍ EN FAMÍLIA EN UN ENTORN NATURAL. AGUDITZA ELS TEUS SENTITS PER A CONSTRUIR MENJADORS D'AUS UTILITZANT MATERIALS RECICLAT. I A MÉS UN TALLER SORPRESA. DIVERTEIX-TE EN FAMÍLIA!

Connecta amb la naturalesa i aguditza els teus sentits per a construir menjadors i abeuradors d'aus de cara a l'hivern.

D'octubre a abril el menjar per a les aus no és tan abundant, segons el lloc on visquen. Nosaltres podem ajudar-los construint menjadors . A més, si els construïm amb embalatges reutilitzats, com a botelles de plàstic, o cartons de llet, contribuïm a produir menys residus.

Reutilitzar és una bona forma de prevenir els residus ja que fem que l'ús de recursos materials i energètics disminuïsca i que es reduïsca la contaminació. El reciclatge també ho permet, però en menor grau.

El menjador ho podràs col·locar en el lloc que més t'agrade, en un arbre del teu jardí o, si vius en un pis, prop d'una finestra. Així podràs mirar als visitants alats tots els dies.

Que et sembla? T'esperem en el "Centre d'Interpretació Racó de l'Olla" del Parc Natural de l'Albufera. Cada xiquet/a haurà de portar la seua botella de plàstic (grandària mitjà), i a més el cartó d'un rotllo de paper higiènic, o una simple taronja.

Edat recomanada: 6 a 12 anys.

Aprofitarem a més aquesta activitat per a commemorar el Dia mundial de la diversitat funcional desenvolupant una activitat totalment accessible.

L'activitat està adaptada a xiquets amb discapacitat física.

 

  • Data: 08/12/2018
  • Horari: de 10:30h a 12:30h. aproximadament
  • Punt de trobada: Centre d'Interpretació Racó de l'Olla

Activitat gratuïta

 

Avís:Places limitades, inscripció prèvia necessària en el telèfon 963 868 050

Recomanacions: portar roba d'abric, calçat còmode i aigua.