activitats i notícies del parc natural

Ornitòleg per un dia

En el Parc Natural del Fondo, hem preparat una activitat en què podràs endinsar-te en l´apassionant món de les aus. Et comptarem curiositats sobre les aus, parlarem de la seua biologia y etologia, però sobretot podràs observar-les molt de prop. Per a això comptarem amb l´ajuda d´un anellador expert que ens explicarà en què consisteix l´anellament científic d´aus.

Refugis de Fauna

Independitzar-se resulta difícil hui en dia. A casa de mamà es viu molt bé i entre el preu del lloguer i l´amenaça dels deshaucios fa por aventurar-se només en la vida. En el Parc Natural El Fondo, hem pensat ajudar als eriçons en la cerca d´una nova casa, però per a això necessitem que ens ajudes. ¡ Anem a construir-los una “ericera”!

Operaciò Retorn

En esta activitat coneixeràs de la mà del personal que treballa en el Centre de Recuperació de Fauna La Granja El Saler l´important paper que exercixen estos hospitals en la rehabilitació de la fauna silvestre, el protocol d´actuació o les principals causes d´ingressos d´alguns dels pacients que han passat pel centre.

Mostrant 1 - 3 de 4 resultats
de 2