Notícies

Ves enrere Unint les nostres veus per a la conservació de les aus

Unint les nostres veus per a la conservació de les aus

A preparar-se per a l'hivern!

Dissabte que ve 20 d'octubre de 2018, l'oficina del Parc Natural de Xera – Sot de Xera, dins de la campanya Unint les nostres veus per a la conservació de les Aus, us ofereix un taller de construcció de menjadors per a les aus amb materials reciclats en la qual coneixerem més a fons tant les aus que habiten en el parc, com les quals arriben a passar l'hivern. Aquests menjadors  els ofereixen un complement alimentós per a passar un hivern més suportable i augmentar la supervivència, sobretot dels individus més joves. Així mateix, ens acostarem a col·locar nostres menjadors en finalitzar, per les ribes del riu Sot.

Dades de l'activitat

Data: dissabte 20 d'octubre de 2018

Horari i lloc de trobada:  10:00h. en la oficina del Parc Natural-Telecentre (C/ València, 13 Sot de Xera).

Avisos: activitat gratuïta i dirigida a públic familiar. Places limitades.

Inscripció obligatòria en: parque_cherasotdechera@gva.es  o 606857028 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h), facilitant la següent informació:

  • Nom i cognoms representant
  • N.º de participants (xiquets i adults)
  • Procedència
  • N.º telèfon de contacte

 

Duració aproximada: 3 hores

Recomanacions: portar esmorzar, aigua, envasos de cartó o plàstic per a reutilitzar i calçat adequat.

Nota: Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-i automàtic en el moment de la publicació – subscriu-te ací.