Notícies

Ves enrere Dia Internacional de la Diversitat Funcional: SENT L'ART MIL·LENARI

Dia Internacional de la Diversitat Funcional: SENT L'ART MIL·LENARI

 

 

La Tinença ha estat habitada des de fa milers d'anys. Prova d'això són les pintures rupestres de la Cova dels Rossegadors, que pel seu elevat valor són considerades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Cérvols, senglars, cabres i caçadors representats amb una depurada tècnica i que ens mostren com era l'entorn i la forma de vida dels seus pobladors.

En aquesta ocasió les podrem visitar d'una manera especial, ja que comptarem amb material dissenyat per a persones amb discapacitat visual que permet accedir a aquest col·lectiu a l'art rupestre. A més, les persones sense aquesta discapacitat podran experimentar sensacions com les dels invidents i fins i tot millorar la seua percepció de l'entorn.

Les visites es realitzen gràcies a l'Ajuntament de La Pobla de Benifassà i a la seua Oficina de Turisme.

 

  • Dia:  diumenge 15 de desembre de 2019

  • Hora  12:00 h

  • Lloc d'inici:  Font dels Rossegadors (accés a les instal·lacions de l'embassament d'Ulldecona)

  • Inscripció:  964 715 721 - parque_tinenbenifassa@gva.es (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas). Les places són limitades.

  • Observacions: activitat gratuïta per ser una col·laboració entre l'Ajuntament de la Pobla de Benifassà i el Parc Natural.

 

 

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació - subscriu-te ací