juliol 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Notícies

« Ves enrere

Els tresors de la Serra Gelada

Els tresors de la Serra Gelada

 

El Parc Natural de la Serra Gelada i el seu entorn litoral és un espai amb una demanda creixent en relació a la realització d'activitats d'oci i temps lliure en la naturalesa, l'itinerari del far de l'Albir és un escenari ideal per a l'esplai i gaudi dels seus valors ambientals i culturals, la qual cosa el converteix en un actiu complementari de primer ordre per a l'activitat de turística de la zona, no obstant això, per al seu manteniment el gaudi d'aquests espais ha de realitzar-se de forma compatible amb la seua conservació.

Per això et proposem «Descobreix els tresors ambientals i culturals del Parc Natural de la Serra Gelada» a través d'una visita guiada matutina per l'itinerari del far de l'Albir, en la qual et mostrarem com la conservació d'aquest espai natural protegit està vinculada al correcte ús de les normes de comportament en el medi natural i en l'adopció d'una sèrie de bones pràctiques durant la visita per part del visitant.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: diumenge, 18 d'agost de 2019.

Horari de l'activitat: de 08.30 a 11.30 h.

Punt de trobada / inici ruta: Inici ruta Roja, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del far de l'Albir.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat a realitzar l'itinerari com l'emprat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: recomanem portar roba còmoda, aigua, gorra i esmorzar.

Dades necessàries per a la inscripció, de cadascuna de les persones interessades a participar en l'activitat:

· Nom i cognoms.

· Edat.

· Número de telèfon mòbil

· Correu electrònic de cadascun dels participants

· Localitat de residència.

(dades no necessàries per als menors d'edat).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 16 d'agost, fins a les 14.00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria, ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació pot trucar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09.00 a 14.00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguisca'ns en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les activitats dels parcs naturals, pot donar-se de baixa en l'enllaç següent:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i polse Anul·lar "la seua subscripció".