Notícies

Ves enrere Dia de l’Àrbre 2021

Dia de l’Àrbre 2021

Arbres Singulars de l'Alfàs del Pi

 

El Dia de l'Arbre o Festa de l'Arbre és un esdeveniment que vol servir de recordatori de la importància que té protegir les superfícies arbrades, boscos i exemplars singulars d'arbres. Entre molts altres beneficis aquests éssers vius, transformen el diòxid de carboni, responsable de l'efecte d'hivernacle, en biomassa, minimitzen els riscos d'inundació, i eviten l'erosió, entre moltes altres funcions.

I per a commemorar aquesta efemèride des del Parc Natural de la Serra Gelada us proposem un recorregut per part del municipi de l'Alfàs del Pi, per a veure alguns dels seus arbres més longeus i emblemàtics, que apareixen en el Catàleg d'Arbres Singulars d'aquesta població. Com un dels exemplars es troba molt prop del Molí de Mànec, bé d'interés cultural que acaba de ser condicionat per l'ajuntament per a ser visitable, aprofitarem per a entrar en aquest molí fariner la construcció del qual es remunta al segle XVII, i conéixer de prop a aquest element etnològic dels més significatius del municipi.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

  • Data: Dissabte 23 de gener de 2021.

  • Horari d'inici de l'activitat: A les 10:00 h.

  • Punt de trobada / inici ruta: Aparcament del Rastre Don Quijote (redonda CV-751 y CV-7640), l'Alfàs el Pi.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat a realitzar les distintes explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Portar calçat per a realitzar una ruta per camins y pistes forestals i roba en funció de l'època de l'any.

Durant el desenvolupament de l'activitat s'establiran a cada moment les restriccions sanitàries en vigor, sent necessari complir la normativa vigent i recomanacions referents al COVID-19. Per aquest motiu el nombre màxim de persones inscrites serà de 15.

Descripción de la ruta:

  • Distància: 5 Km (anada i tornada)

  • Desnivell: Baix

  • Dificultat: Baixa

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 21 de enero de 2021.

Activitat gratuïta.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturalesIntrodueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".