desembre 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
AVÍS: BATUDES DE PORC SENGLAR
Els pròxims dissabtes 13 i 27 de febrer, es realitzaran activitats cinegètiques (batudes de porc senglar) a la MUP de l'Ombria de Mariola (Agres), concretament el dia 13 al vessant de la penya dels Peons, al llevant del poble, i el dia 27 a la zona de la Vinyeta (sobre la zona del Convent), podent afectar a la ruta verda del Parc Natural coincident amb altres senders homologats (senda d'ascens a les caves), per la qual cosa es prega la màxima precaució, evitar el trànsit fora d'equipaments d'ús públic oficials en general i especialment evitar el trànsit per la zona afectada, i atendre a la senyalització de l'entitat promotora.
 
AVÍS: ACCÉS AL PARC NATURAL
Donada la previsió d'elevada afluència de visitants durant els caps de setmana i els festius, amb la finalitat de garantir la seguretat dels visitants, els usuaris, i minimitzar impactes sobre l'entorn, es prega que durant la realització de les rutes i les estances a les àrees recreatives, es mantinguen les distàncies de seguretat, que s'evite l'accés al Parc Natural en dies i en horaris punta, i que es facen servir les àrees d'estacionament de manera responsable, respectant l'aforament i evitant completament l'estacionament en llocs no habilitats.
Us demanem la vostra col·laboració en el complimet de les instruccions marcades per les autoritats sanitàries.
 
AVÍS: ATENCIÓ AL CENTRE D'INFORMACIÓ DEL PARC NATURAL
Us recordem que el Centre d'Informació del Parc Natural continua oferint el seu servei d'actenció en l'horari habitual [més informació ací], amb limitació de l'accés a l'interior de les instal·lacions, l'ús obligatori de mascareta i higienitzant de mans a l'entrada. Us podrem atendre personalment en la vostra visita i amb els recursos digitals posats a disposició, ja que no es faciliten materials divulgatius en paper.
 
AVÍS: CLAUSURA DE PAELLERS
Els paellers de l'àrea del Preventori es troben clausurats d'acord amb la normativa per motius tècnics i de seguretat (risc d'incendis). Disculpeu les molèsties.

Notícies del parc

Calendari 2021 del Parc Natural de la Serra de Mariola

Calendari imprimible de l'any 2021, amb el protagonisme d'algunes de les espècies més destacades al llarg dels dotze mesos.

Servei de trituració de restes agrícoles (2021)

Formulari de sol·licitud del servei de trituració de restes agrícoles per a propietaris particulars (2021).

"... a les fontetes" núm. 11

"... a les fontetes" núm. 11, butlletí informatiu quadrimestral del Parc Natural de la Serra de Mariola (tardor/setembre-desembre 2020).

Mostrant 1 - 3 de 20 resultats
Articles per pàgina 3
de 7