Notícies

Ves enrere És temps d’olivera i d’oli

És temps d’olivera i d’oli

La Serrana d'Espadá, l'or líquid

El recorregut guiat ens acostarà, en esta ocasió, al castell d'Almonacid que es troba rodejat de camps d'oliveres. La varietat que es cultiva en la serra majoritàriament és la Serrana d'Espadà, varietat autòctona que produïx oli d'excel·lent qualitat, molt cotitzat en el mercat. Aprofitant el moment de recol·lecció de l'oliva ens acostarem a un d'ells perquè agricultors de la zona ens parlen d'ella. Després passarem per la cooperativa Ayr on és processada per a obtindre l'or líquid de la serra. Bo, bo, boníssim.

 

Data: Dissabte 16 de novembre de 2019.

Horari i lloc d'inici: 9:00h. Plaça Palacio. Vall de Almonacid.


 

Dades de l‘ activitat:

Circular

Distància: 5,8 km 

Desnivell: 180 m

Dificultat: baixa

Temps estimat: 4 h


Observacions:

Activitat gratuïta de dificultad mitjana Xiquets/es menys de 7 anys, consultar abans. Porteu calcer i roba adequades, aigua i esmorzar.

Places limitades Inscripció obligatòria través del correo electrónico: parque_espadan@gva.es ,per a més informació podeu telefonar al 964 715 750, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Cada persona podrà inscriu-re a un màxim de 5 participants. Cal rebre confirmació de la inscripció per a participar en l'activitat.

Les dades necessàries per a formalitzar la inscripció són: Nom de qui realitza la inscripció, n.º persones( adultes i menors), localitat de procedència, mòbil de contacte.