setembre 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Notícies

V MARXA NOCTURNA SOLIDÀRIA 21 SETEMBRE

V MARXA NOCTURNA SOLIDÀRIA 21 SETEMBRE

NUEVA FECHA POR ANULACIÓN

! NOVA DATA ¡ DISSABTE 21 SETEMBRE 17:30 h

 

 V Marxa solidària nocturna. Es tracta d'una ruta senzilla per la muntanya que ens permetrà gaudir de la frescor de la nit alhora que es fa una acció solidària col·laborant amb Accem, una ONG dedicada a millorar les condicions de vida de persones en situació d'exclusió social.

 

El Parc Natural de la Serra Calderona, amb la col·laboració de l'Associació Tot Axerra, Accem de València, protecció Civil de Serra i l'Ajuntament de Serra, organitza una marxa solidària amb la finalitat de recaptar fons per a programes destinats a acolliment, formació i inserció soci-laboral de refugiats i immigrants, amb una atenció especial als més vulnerables.

 

Et convidem al fet que t'unisques a nosaltres amb la teua família i amics a aquesta marxa no competitiva nocturna en la qual, a més de gaudir de manera guiada per un espai natural protegit de gran bellesa, realitzaràs un acte solidari amb el teu donatiu en benefici de ACCEM.


La ruta s'inicia en el poble de Serra i el recorregut transita cap a la Font de L'Ombría, el Vizcano i el Pla i mirador de Les Llomes. Podrem gaudir d'unes vistes nocturnes meravelloses mentre obrim els sentits, ens abandonem i ens deixem portar pels sons i les ombres que ens regala la naturalesa en una nit d'estiu.

 

Aquesta ruta té una longitud de 12 quilòmetres i és apta per a tots els públics.
Durant el recorregut podrem gaudir d'espectaculars vistes del poble de Serra i del Camp del Turia, així com de la ciutat de València i àrea metropolitana. Per una causa com aquesta, no ho dubtes i participa!

 

Data: Dissabte, 21 de setembre de 2019

Punt i hora de trobada: Poliesportiu Municipal de Serra 17:30 h eixida de la marxa.

Distància: 12 km aproximadament

Durada de l'activitat: 5 h aproximadament

Donatiu 5 €. (Es realitza en el moment d'iniciar l'activitat a Serra).


AVÍS: Inscripció prèvia en correu electrònic: serra_calderona@gva.es.


ACCEM és una ONG dedicada a millorar les condicions de vida de persones en situació d'exclusió social. Per a més informació visita la web, www.accem.es

IMPORTANT: Se soparà en la muntanya i es baixarà a la nit fent una marxa nocturna. Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció de la climatologia o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. Es recomana portar calçat adequat, aigua, llanterna, sopar i roba d'abric.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació