Notícies

« Ves enrere

Un Hammam (o bany àrab) a Torres Torres

Un Hammam (o bany àrab) a Torres Torres

UN HAMMAM O BANY ÀRAB A TORRES TORRES

 

Descobreix un racó prop de València ple de cultura i bellesa!

Es tracta d'una agradable i simpàtica visita, on xiquets i adults gaudiran del patrimoni i la història de Torres Torres de la mà d'un guia qualificat que, a més d'explicar-nos sobre aquest ric patrimoni, ens descobrirà les llegendes i anècdotes de Torres Torres, així com dels personatges històrics que van passar per aquest municipi del Camp de Morvedre.

La visita començarà en els Banys Àrabs, uns dels pocs Hammam de la província de València declarat monument Històric-artístic i Bé d'Interés Cultural. Es continuarà per la Plaça de l'Església amb la visita a la Cisterna Àrab i a l'església parroquial de Ntra. Sra. dels Àngels(possiblement del S.XVII) i de la Casa de la Senyoria, edifici de finals del segle XV. De camí al Castell d'origen musulmà, vorem la recent excavació arqueològica que s'està realitzant sobre les restes de la seua primitiva Església del segle XIV, i una vegada als voltants del Castell albirarem un paisatge digne d'admirar.

Informació de l'activitat:

 

  • Dia: dissabte 4 d'Abril de 2015

  • Hora: 2 passes possibles. A triar: primer passe 10:00 h // segon passe: 12:15 h

  • Lloc d'inici: Punt d'informació dels Banys Àrabs, Plaça de l'Església, 5 (Torres Torres)

  • Duració de l'activitat: 2 h aproximadament.

  • Preus reduïts de l'empresa col·laboradora: General (3,60 €/prs), xiquets de 6 a 15 anys (2,40 €/prs) i xiquets de 0 a 5 anys (entrada gratuïta). L'abonament es realitza en les taquilles dels banys.

  • Inscripcions: a través del correu electrònic del parc natural: serra_calderona@gva.es, o dels telèfons 961681993// 679195238, en horari de 9:00 h a 14:00 h, de dilluns a divendres.

  • Com arribar-hi?: des de València (a només 40 km.) a través de l'A-23 i des de Quart de les Valls, per la carretera CV-320.


 

Dades necessàries per a la inscripció: nom i cognoms, edat, número de mòbil, correu electrònic i lloc de residència.

La inscripció és obligatòria, ja que el nombre de places és limitat.

IMPORTANT: Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida de informar-se del Parc Natural mitjançant un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació.

http://www.citma.gva.es/ca/web/pn-serra-calderona/suscripcion