Notícies

« Ves enrere

Torna l'aigua a Marines! COMPLETA

Torna l'aigua a Marines! COMPLETA

Aquesta ruta ens permet descobrir els treballs realitzats durant mesos per a recuperar una sèquia, i aconseguir que l'aigua circule i torne fins al municipi de Marines Vell. Podrem conèixer la importància de l'aigua, la flora i la fauna del parc natural.

La ruta parteix des de Marines Vell fins al coll del Figueral, a través d'un frondós bosc, i continua fins al naixement de l'aigua. Des del naixement seguirem el traçat de la sèquia recuperada i observarem la importància de mantenir el tradicional sistema de reg per al medi ambient.

Data: 7 de juny de 2015

Punt i hora de trobada: Marines Vell. 10:00 h.

Durada de l'activitat: 3h i mitjana aproximadament (es pararà a esmorzar).

AVÍS: Inscripció prèvia. Places limitades.

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció del temps o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. Es recomana portar calçat adequat, aigua i esmorzar.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. http://www.citma.gva.es/ca/web/pn-serra-calderona/suscripcion