Notícies

Ves enrere SETMANA EUROPEA RESIDUS

SETMANA EUROPEA RESIDUS

Previndre (els residus) es millor que curar

Del 16 al 24 de novembre es celebra la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus que és una iniciativa a nivell europeu l'objectiu del qual és promoure i implantar durant una setmana accions de sensibilització sobre recursos sostenibles i gestió de residus, i tracta d'implicar un ampli rang de públic (autoritats públiques, entitats privades, societat civil i ciutadans individuals) a participar.

Les accions que es duen a terme en la EWWR se centren en les "3Rs": Reducció de residus, Reutilització de materials/productes i Reciclatge. Les "3Rs" representen les opcions que han de considerar-se a l'hora d'elaborar un sistema de gestió de residus.

Com a introducció a la Setmana Europea de Prevenció dels Residus celebrarem en la localitat de Nàquera i en col·laboració amb l'Agenda21 local una xarrada-col·loqui que pose en valor les "3Rs" de manera que servisca per a analitzar el nostre nivell de producció de residus i que aporte algun tipus de solucions a l'elevat volum de residus que habitualment generem.