Notícies

« Ves enrere

Pic del Gorgo, el cel de la Calderona

Pic del Gorgo, el cel de la Calderona

Pasqua als Parcs Naturals: RUTA GUIADA AL PIC DEL GORGO (907 m)

 

Entre Segorbe i Gátova, es troba en uns dels enclavaments més valuosos de la Serra Calderona, la cima més alta del parc natural, el pic del Gorgo (907 m). Per a aconseguir esta cima travessarem un dels boscos millor conservats de tot el parc natural, situat dins de l'Àrea d'Especial Protecció.

El dissabte 26 d’abril podrem disfrutar d'una ruta interpretativa a través d'un frondós bosc de sureres i pinastres, conéixer l'espectacular geologia de la Serra Calderona, amb les típiques formacions d'arenoses; i observar l'aprofitament tradicional de les nostres muntanyes, per mitjà dels bancals, que com si foren escalons permeten aprofitar l'espai per al cultiu de l'olivera, ametler i cirerer. Des del pic del Gorgo podrem contemplar unes magnífiques vistes panoràmiques d'estes terres entre les províncies de València i Castelló, destacant la Vall del Túria, la Vall del Palancia i la pròxima Serra d'Espadà.


 

 

Dades de l'activitat:

· Dia:dissabte 26 d’abril del 2014
· Hora: 9:00h
· Lloc: Masia Tristán-Gorgo
· Distància i informació: La ruta s'inicia en l'àrea recreativa “Masia de Tristany”, el recorregut és circular, combinant trams de pista forestal i senda, amb una longitud aproximada de 7 km.
· Duració de l'activitat: 4 hores.

AVÍS: Inscripció prèvia i informació d'interés: Places Limitades.

IMPORTANT: El punt de trobada és el municipi de Segorbe, des d'on ens dirigirem en vehicles particulars fins a l'inici de la ruta.. A totes les persones inscrites li'ls facilitarà informació respecte d'això en el moment de realitzar la inscripció.

Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció del temps o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. La ruta posseïx un cert nivell de dificultat, es recomana portar calçat adequat. No hi ha cap punt d'aigua potable durant el recorregut.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací.

TIPUS D'ACTIVITAT : Actividades