Notícies

« Ves enrere

Marxa solidària ajuda a Hondures

Marxa solidària ajuda a Hondures

Marcha solidaria

El Parc Natural de la Serra Calderona, amb la col·laboració de l'Associació Tot Axerra i l'ONGD ACOES València, organitza una marxa solidària amb la finalitat de recaptar fons per a l'ajuda a l'educació dels xiquets i xiquetes de l'Escola Sta. Teresa d'Hondures.


Et convidem al fet que t'unisques a nosaltres amb la teua participació i la de la teua família i amigues/amics. És una marxa no competitiva en la qual, a més de gaudir de manera guiada per un espai natural protegit de gran bellesa, realitzaràs un acte solidari amb el teu donatiu en benefici d'ACOES-València amb Hondures

.
La ruta circular s'inicia en la Plaça de les Antigues Escoles (darrere de l'Ajuntament de Serra) en la població de Serra. El recorregut transita al voltant de l'emblemàtica muntanya de "La Gorrisa" on podem trobar i observar una gran varietat de vegetació i paratges. Podrem disfrutar de dues fonts, Potrillos i Deula. La ruta també permet gaudir d'excel·lents vistes del golf de València, el Montgó i la Sierra Calderona.


PER UNA CAUSA COM AQUESTA, NO HO DUBTES I PARTICIPA !!!


Dades de l'activitat:

  • Dia: dissabte 8 de novembre de 2014
  • Hora: 9:00h verificació inscripció i 9:30h eixida. 
  • Lloc: Plaza de les Antigues Escoles (darrere de l'Ajuntament) Serra
  • Distancia total: 6,5 km. El traçat de la marxa es realitza en gran part per un camí o pista forestal
  • .Desnivell: 156 m aprox.
  • Portar calçat còmode, esmorzar i aigua. 

 

Avís: La inscripció es realitza de forma anticipada en acoespasoapaso@hotmail.com  i fins al mateix dia 8 de novembre de 2014. Donatiu: 5 €

El teu pas 0 per Hondures. Si no pots vindre i vols col·laborar pots fer un donatiu (informació en acoespasoapaso@hotmail.com  o en www.acoes.org)

Els organitzadors es reserven el dret a canviar el traçat de la ruta en funció de la climatologia i estat de la ruta en el moment de l'activitat.