Notícies

« Ves enrere

Dia Internacional de les Muntanyes: Música per a la Calderona (COMPLETADA)

Dia Internacional de les Muntanyes: Música per a la Calderona (COMPLETADA)

Dia de la muntaya

Activitat COMPLETA

 

El paisatge natural de la Serra Calderona és singular i divers, tant per la riquesa natural com per la complexitat del mosaic esculpit en el relleu que durant segles i segles han anat modelant els éssers humans que han viscut ací.

Per a conéixer este espectacle de primera mà et convidem a fer una passejada guiada pel terme de Nàquera fins a arribar al pi del Salt. Allí ens estarà esperant la Societat Musical Santa Cecília de Nàquera i ens amenitzarà amb unes peces musicals. En eixe moment, obrirem tots els sentits i disfrutarem de la naturalesa que ens envolta, de la melodia que ens acaricia i d'unes excel·lents panoràmiques protegits en tot moment per les branques d'un pi de més de 150 anys!

Una vegada acabat el concert, eixirem del pi del Salt i tornarem relaxadament carregats d'energia positiva. A que no t'ho vols perdre!

  • Data: 7 de desembre de 2014
  • Punt i hora de trobada: Nàquera, 10:00h.
  • Distància i informació: És una ruta circular de dificultat senzilla i d'una longitud aproximada de 5 km.
  • Duració de l'activitat: 4 hores.


AVÍS: Inscripció prèvia. Places Limitades. 

IMPORTANT: A totes les persones inscrites se'ls facilitarà la informació del lloc de trobada en el moment de realitzar la inscripció.

Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció del temps o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. Es recomana portar calçat adequat. No hi ha cap punt d'aigua potable durant el recorregut.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.

http://www.citma.gva.es/web/pn-serra-calderona/suscripcion