Notícies

DIA DE LES MUNTANYES 2020

DIA DE LES MUNTANYES 2020

La Biodiversitat en les Muntanyes

L'Alt del Pi (716 m)

#MountainsMatter

L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar l'11 de desembre com el "Dia Internacional de les Muntanyes".

La biodiversitat a les muntanyes és el tema del Dia Internacional de les Muntanyes d'enguany que se celebra l'11 de desembre. És un dia per a celebrar l'alta biodiversitat a les muntanyes i per a parlar de les amenaces a les quals s'enfronten. Els ecosistemes de muntanya són rics en biodiversitat i destaquen com uns dels ecosistemes més espectaculars del món. Gràcies a la seua topografia, altitud, pendent i exposició, les muntanyes ofereixen oportunitats úniques per als cultius,l'horticultura, el bestiar i espècies forestals.

Des de Serra proposem una ruta circular fins a L'Alt del Pi (716 m), cim emblemàtic de la Serra Calderona amb unes excel·lents vistes panoràmiques del Camp del Túria i el Golf de València.

Gràcies a l'inestimable suport de l'Associació Tot Axerra , la col·laboració de Protecció Civil de Serra i de l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Serra, podem gaudir d'aquesta espectacular ruta.

Recorda que s'han de seguir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, respectar la distància social de dos metres i és obligatori l'ús de la màscara.

Gràcies a l'inestimable suport de l'Associació "Tot Axerra" i la col.laboració de Protecció Civil de Serra, podem gaudir d'aquesta espectacular ruta.

Data: 6 de desembre de 2020

Punt i hora de trobada: Poliesportiu municipal de Serra, a les 9:00h.

https://goo.gl/maps/brvwaw9hnfb2

Distancia: 10 kms aproximadament

Dificultat: Mitja-Alta. Desnivell 400 metres.

Durada de l'activitat: 5 hores, aproximadament.

AVÍS: Inscripció prèvia. Places limitades.

NOTA: És necessari portar botes o calçat còmode, roba d'abric, aigua i esmorzar. És recomana càmera de fotos i prismàtics. És una ruta amb certa dificultat per la distància recorreguda i els desnivells.

Si els condicions meteorològiques és consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà als inscrits de l'anul·lació de la mateixa.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució dels noticies de la nostra web. És la manera mes ràpida d'informar-se dels activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació.

http://www.parquesnaturales.gva.es/va/web/pn-serra-calderona/suscripcion