Notícies

« Ves enrere

Descobreix el nou Centre d'Interpretació

Descobreix el nou Centre d'Interpretació

Passes guiats pel nou Centre de Interpretació i Atenció al visitant de la Serra Calderona

Si voleu descobrir la Serra Calderona, sens dubte, heu de venir al Centre de Interpretació... O si voleu informació de noves rutes, o un lloc per observar ocells, o us heu fixat en una planta desconeguda i voleu saber com s'anomena, aleshores no us podeu perdre aquesta activitat. 

Us proposem una visita agradable, d'1 hora, per les dues sales interpretatives del Centre, acompanyats del guia del Parc. Un resum ric i senzill, per a que us sigue més fàcil entendre per què Calderona és com és. La visita s'iniciarà amb el passe d'un audiovisual sobre els oficis tradicionals de la Serra, explicats pels propis artesans de l'espart, de l'esporga o de la mel, ells i elles que amb el seu treball i la sabiesa que han heretat del seus avantpassats, han configurat el paisatge cultural i humà que trobem en l'actualitat.  

De la sala cultural passem a la sala natural, un recorregut pels ecosistemes del Parc i els seus habitants, plantes i animals, que a sovint passen desapercebuts. En aquesta sala també trobareu  tots els recursos per a poder organitzar la nostra visita: el mapa interactiu, fullets i una àmplia oferta d'activitats ofertades pel Parc Natural i per les empreses associades.  

I si encara ens sobra temps, jugarem en l'exterior a la la gymcama de les petjades!


Data: 9 de maig de 2015

Punt i hora de trobada: C/ Lepanto, 8. Nàquera a les 10h, a les 11h i a les 12h

Duració de l'activitat: 1 hora aproximadament (cada passe)


AVÍS: Inscripció prèvia. Places limitades. 

 
IMPORTANT: Es prega puntualitat per a no interferir en el passe següent. A banda de les activitats guiades, el centre està obert per a tot el públic de manera lliure tots els dies de la setmana de 9 a 14h.


Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notíces de la nostra web. És la manera més ràpida de informar-se de les activitats del Parc Natural mitjançant un correu-e automàtic en el moment de la publicació.  http://www.citma.gva.es/ca/web/pn-serra-calderona/suscripcion