Notícies

« Ves enrere

Descobrix el bosc de Sureres!

Descobrix el bosc de Sureres!

RUTA GUIADA PEL BOSC DE SURERES

En la comarca del Camp del Túria, i dins del parc Natural de la Serra Calderona, trobem el bosc de sureres situades més al sud del litoral mediterrani. La surera pels seus requeriments ecològics és un arbre molt escàs en el territori valencià. En les muntanyes de Marines Vell es donen les condicions climatològiques i el tipus de sòl, que permeten el creixement i desenrotllament de les sureres.

El dilluns 28 d’abril visitarem la sureda més meridional de la Comunitat Valenciana. Des de la població de Marines Vell, amb l'encant de les seues cases i carrers, a través d'una antiga senda, que encara conserva en alguns trams el seu empedrat, ens endinsarem en un frondós bosc on s'entremesclen els pinastres, carrasques i sureres. Al llarg del camí, rodejats d'una exuberant vegetació, en la que abunden els alborços, arribarem fins a un sorprenent i bella sureda. No et perdes l'oportunitat de conéixer este bosc i un recurs natural com el suro.

Dades de l'activitat:

Dia: dilluns 28 d’abril del 2014
Hora: 10'00 h
Lloc: Marines Vell.
Distància: 4 Quilòmetres (anada i tornada)

Avís: El punt de trobada és el pàrquing situat a l'entrada de Marines Vell des de la carretera d'Olocau. Places limitades. Activitat apta per a tots els públics. Portar calçat adequat, aigua i esmorzar.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací.
TIPUS D'ACTIVITAT : Actividades