Notícies del parc

Ves enrere LA REFORESTACIÓ, LA NOSTRA ARMA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

LA REFORESTACIÓ, LA NOSTRA ARMA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

Millora de la vegetació de les Tolles de Múrtulas.

Comencem l'any amb la commemoració del Dia de l'arbre que aquest 2020 celebrem sota el lema "Els boscos valencians, aliats davant l'emergència climàtica".

Està comprovat que una de les majors pressions que està impulsant la pèrdua de biodiversitat en el món és el canvi climàtic.

Així doncs, hem de prendre mesures per a contrarestar aquest gran problema. Algunes mesures seria establir diverses estratègies de mitigació i adaptació al canvi climàtic que es basen a ajudar i potenciar les capacitats de les quals, de manera natural, ja disposen els ecosistemes però sense perdre de vista la importància que aquests elements tenen per a la societat.

Una de les mesures que podem prendre és ajudar a la vegetació d'una determinada zona, en el nostre cas a la vegetació del Parc Natural de les SalinEs de Santa Pola. Els diferents tractaments que realitzem en la vegetació present al Parc Natural milloren les masses de vegetació la qual cosa permet una major resistència a pertorbacions, redueix el risc d'incendis i incrementa la resiliència del sistema amb el que aquestes actuacions participen de la lluita enfront del Canvi climàtic.

Celebrem doncs el Dia de l'arbre 2020 amb una actuació de millora de la vegetació al Parc Natural.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: 19-25 de gener de 2020.
  • Duració de l'activitat: de 11:00 h a 12:00 h, aproximadament.
  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretación del Parc Natural "Museu de la Sal".
  • Inscripció obligatòria: parque_santapola@gva.es o 965938590 / Activitat gratuïta.

- Nom i cognoms

- núm. de participants I edat  (xiquets i adults)

- núm. telèfon de contacte i correu eletrònic

  • Recomanacions: Portar protector solar, esmorzar i beguda.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.