Notícies del parc

Ves enrere DESCOBRIX LES PLANTES AMB TOTS ELS SENTITS

DESCOBRIX LES PLANTES AMB TOTS ELS SENTITS

Activitat guiada pel jardí Museu de la Sal, en què es descobriran les adaptacions de les plantes autòctones, les seues característiques organolèptiques i com s'han aprofitat durant la història.

El Parc Natural de les Salines de Santa Pola planteja una activitat guiada pel jardí del Museu de la Sal, antic molí on es triturava la sal extreta de les Salines de Múrtules i que en l'actualitat acull el Centre d'Interpretació del Parc Natural.

Es farà una visita guiada per l'entorn del museu, en què anirem reconeixent diferents espècies vegetals autòctones usant tots els sentits. D'esta manera, podrem descobrir els secrets que les fan capaces de sobreviure en este clima i sota estes condicions tan especials.

Després del recorregut, farem un taller dels sentits, en què podrem oldre, tastar, observar i manipular diferents plantes per a identificar-les i conéixer els usos que se'n fan en la zona.


 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: 19 de juliol de 2020.

  • Duració de l'activitat: de 10:00 h a 11:30 h, aproximadament.

  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretación del Parc Natural "Museu de la Sal" 

  • Inscripció obligatòria: parque_santapola@gva.es o 965938590 / Activitat gratuïta.

- Nom i cognoms

- núm. de participants I edat (xiquets i adults)

- núm. telèfon de contacte i correu eletrònic

  • Recomanacions: Portar gel hidroalcohòlic, protector solar, repel·lent antimosquits, esmorzar i beguda.

  • Important: recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de mascareta per a realitzar l'activitat,


 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.