Notícies

Ves enrere Sunset en la Llacuna Blava.

Sunset en la Llacuna Blava.

El mes d'Agost, és un bon mes per a gaudir del Parc Natural de la Mata-Torrevieja i conéixer la naturalesa en família o amb amics. Per això us oferim una senzilla ruta de 3 Km per a tota la família en la qual gaudirem d'un entorn únic i com a fermall final gaudirem d'una d'eixes imatges difícils d'oblidar tant per la seua bellesa com per la seua singularitat, la posta de sol sobre la llacuna de la Mata, digna de gaudir i fotografiar per a immortalitzar.


 

Us animem a gaudir d'un estiu molt especial al Parc Natural de la Mata-Torrevieja, no us el podeu perdre.


 

Recordeu que totes les activitats que proposem són gratuïtes però amb inscripció necessària, ja que les places són limitades.


 


 

Dades d'interés:

Data: 28 d'agost de 2018

Hora: 20:30 hores

Lloc: Centre d'informació del PN de La Mata-Torrevieja.

Dificultat: Baixa, 3 Km.

Places limitades. Inscripció obligatòria en: parque_lamata@gva.es

  • Nom i cognoms

  • Procedència

  • núm. telèfon de contacte

     

Recomanacions: Repel·lent de mosquits, roba còmoda i calçat lligat, beguda i quelcom de sopar per si vos animeu a sopar al final de l'activitat.


 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.