Com arribar-hi

COM ARRIBAR Al PARC NATURAL?

- AMB COTXE:

-Des de la ciutat de València (eixida per la Ciutat de les Arts i les Ciències) per l'autopista V-15 que enllaça directament amb la carretera autonòmica CV-500. També a través de l'autovia A-3 enllaçant amb l'autovia V-30, {C}{C}{C}{C}{C}{C}{C}{C}{C}{C}{C}direcció Port, fins a prendre l'eixida que indica El Saler CV-500. (sector nord).

 

-Des de les poblacions De, Massanassa, Catarroja, Albal i Silla per l'autovia V-31. Des de la V-31 també pot enllaçar amb la CV-401, carretera que discorre per un sector de l'arrossar. No obstant això, s'ha de tindre en compte que la CV-401 queda tancada en direcció cap al Saler els dissabtes i diumenges dels mesos estivals i alguns festius assenyalats, de 09:00 a 15:00 hores. (Sector nord-oest).

-Des de la població de Sollana per l'autopista AP-7 enllaçant amb l'autovia A-38, (sector oest).

-Des de les poblacions De i Albalat de la Ribera per la carretera autonòmica CV-515 (sector suoreste).

-Des de les poblacions de Sueca i Cullera per la CV-500 i la CV-502 respectivament (sector sud).

 

- Amb TREN:
Des de València pots accedir als municipis de l'interior de l'Albufera (Alfafar, Sedaví, Catarroja, Massanassa, Silla, El Romaní, Sollana, Sueca o Cullera); en tots ells hi ha estació de tren o baixador. Si accedixes per este mig és millor anar proveït de bicicleta ja que les distàncies que has de recórrer des de cada una de les estacions a l'aiguamoll són considerables.

- Amb AUTOBÚS:
Hi ha diverses línies d'autobús que arriben a nuclis urbans del litoral, des de València fins a Cullera (Pinedo, El Saler, El Palmar, El Perellonet,…) i també en els municipis de l'interior.

Consulta horàries i parades en Autobusos HERCA. i en la EMT Línia 25.
 
És recomanable confirmar telefònicament o en la web els horaris ja que canvien segons les diferents èpoques de l'any.
 
La línia 25 té diferents parades per a conéixer el parc natural:
 
 
- CARRIL-BICI:
Hi ha un únic carril-bici senyalitzat que part des de València en direcció als nuclis urbans de Pinedo i El Saler. Des d'este últim l'única opció és continuar circulant per la xarxa convencional de carreteres, camins agrícoles i sendes habilitades, ja que el carril s'acaba. L'opció més recomanada és continuar per la xarxa de camins que recorren el bosc de la Devesa que parteixen des de la rotonda del Saler.
 
L'empresa Visit Albufera, situada en El Saler lloga bicicletes.

COM ARRIBAR AL CENTRE D'INTERPRETACIÓ RACÓ DE L'OLLA?

L'entrada al Centre d'Interpretació es troba situada a 50 metres a l'esquerra en la carretera que dóna accés a la població del Palmar des de la CV-500. 

Centre emplaçat en la Reserva Natural del Racó de l'Olla, en la carretera El Palmar s/n. 46012. València.

Si utilitza google maps ha de posar: GVA Parc Natural de l'Albufera-Centre d'Interpretació Racó de l'Olla, o Carrer de Vicente Baldoví s/n.
 
 
 
- AMB COTXE:
Des de València pot accedir per l'eixida existent al sud de la ciutat (Ciutat de les Arts i les Ciències) , per la V-15 (Autovia del Saler) que enllaça amb la CV-500.
 

Des de l'interior pot accedir a través de l'A-3 i enllaçar amb la V-30, direcció Port, fins a prendre l'eixida que indica El Saler CV-500.

Des d'Alacant pot accedir a través de l'AP-7 o A-7 - V-31 i, enllaçar amb la V-30 per l'eixida Puerto-El Saler. Una vegada en la V-30, enllaçar amb la CV-500 per l'eixida El Saler. També és possible enllaçar des de la V-31 amb la CV-500 a través de la CV-401 eixida El Saler. No obstant això, s'ha de tindre en compte que la CV-401 queda tancada en direcció cap al Saler els dissabtes i diumenges dels mesos estivals i alguns festius assenyalats, de 09:00 a 15:00 hores.

Des de les poblacions de Sueca i Cullera pot accedir per la CV-500 i la CV-502 respectivament.

Des de Castelló pot accedir a través de l'AP-7 i enllaçar amb la V-30 direcció Port. Una vegada en la V-30, enllaçar amb la CV-500 per l'eixida El Saler. També és possible accedir a través de la V-21, són menys quilòmetres. No obstant això, s'ha de tindre en compte que, cal travessar la ciutat de València de nord a sud.

Per a arribar al Centre d'Interpretació Racó de l'Olla heu de girar en el km 10,5 de la CV-500, en l'encreuament direcció al Palmar. Quan us incorporeu a la desviació cap al Palmar, a uns 30 metres a l'esquerra es troba l'accés al centre.
 
 
 
 
 
- AMB AUTOBÚS - LÍNIA 25 de l'EMT.
Per a arribar al Centre d'Interpretació Racó de l'Olla has de baixar-te en el Km 10,5, (Nº de parada 2169- -Pinars-Carretera del Palmar) en l'encreuament de la CV-500 amb la carretera que porta al Palmar.
La parada es troba en obres.
Des de la parada existeix una accés per als vianants al Centre d'Interpretació.
 
RECORDA QUE EL CENTRE D'INTERPRETACIÓ OBRI DE 9 A 14 H DE DILLUNS A DIUMENGE.
NO ES RECOMANA UTILITZAR AQUEIXA PARADA D'AUTOBÚS FORA DELS HORARIS DEL CENTRE