Notícies

Ves enrere VIATGE D'ANADA I TORNADA, EL FALCÓ DE LA REINA

VIATGE D'ANADA I TORNADA, EL FALCÓ DE LA REINA

Podries any rere any desplaçar-te milers de quilòmetres per a estiuejar al paradís?
No sols les persones som capaces de deixar-ho tot arrere per a conéixer món. Molts ocells realitzen viatges migratoris de milers de quilòmetres per a alimentar-se o reproduir-se, ampliant així les seues àrees de distribució. No coneixen fronteres.

Les Columbretes, punt estratègic per a la vida de molts ocells migradors, són la llar de molts ocells que troben ací recer i manteniment per als seus llargs viatges.

Mitjançant aquesta jornada de divulgació coneixerem la capritxosa vida d'un ocell que passa els estius en el Mediterrani, el falcó de la reina, un xicotet rapinyaire que en l'arxipèlag de les Columbretes ha trobat un lloc idoni per a reproduir-se. Saps que és una egagròpila? Realitzarem un taller en el qual descobrirem quina és l'alimentació dels rapinyaires com el falcó de la reina… Te'l perdràs? 


 

Dades de l'activitat:

Dia: Dissabte 24 d'octubre de 2020.

Hora d'inici: 11:00 h

Lloc: Centre de visitants de la RN de les Illes Columbretes. Planetari de Castelló

Duració: 2 hores aproximadament

Activitat gratuïta

Observacions:Places limitades Inscripció obligatòria mitjançant correu electrònic parque_columbretes@gva.es Cada persona podrà inscriu-re a un màxim de 5 participants. Cal rebre confirmació de la inscripció per a participar en l'activitat.

 

Les dades necessàries per a formalitzar la inscripció són: nom de qui realitza la inscripció, n.° persones (adultes i menors), localitat de procedència i mòbil de contacte.

Per a més informació podeu telefonar al 690609888 / 964 376400, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

 

La mascareta serà obligatoria al llarg de tota l´activitat per a garantir d´aquesta manera la seguretat de tots el asistents.