Notícies

Ves enrere Neta les riberes del Cabriel

Neta les riberes del Cabriel

T'agradaria mantindre neta la ribera del Cabriel ?

El pròxim 23 de novembre el Parc Natural de les Hoces del Cabriel ha organitzat una ruta guiada per les riberes del Cabriel, on podrem col·laborar en la neteja de les zones d'ús públic que es troben a la vora d'aquest. .

El punt de trobada serà en el Centre d'Interpretació de Venta del Moro (C/ Sindicat Agrícola s/n), posteriorment agafarem els cotxes fins a arribar a l'inici de la ruta.


 

Dades de l'activitat:

Dia: 23 de novembre

Lloc: En el Centre d'Interpretació del Parc Natural de las Hoces del Cabriel. C/ Sindicat Agrícola s/n (Venta del Moro). Posteriorment agafarem els cotxes fins a arribar a l'inici de la ruta (30 minuts aproximadament de cotxe)

Hora d'inici: 9:00 h

Duració de l'activitat: 4 hora aproximadament

Distància: 5 km

Dificultat: Mitja

Recomanacions: Calçat apropiat, aigua, protecció solar i gorra

Inscripció: En el telèfon 963189222 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es (de 9 a 14 hores). Limitat a 25 places.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací.