LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere LES AUS CONNECTEN EL NOSTRE MÓN

LES AUS CONNECTEN EL NOSTRE MÓN

CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LES AUS MIGRATÒRIES

04/10/2020

LES AUS CONNECTEN EL NOSTRE MÓN. Celebració del Dia Mundial de les Aus Migratòries.

En aquesta època de l'any té lloc la segona gran migració anual dels ocells i el Parc Natural El Fondo es converteix en un important lloc de pas i hivernada per als ocells en les seues rutes migratòries.

Per a celebrar el Dia Mundial dels Ocells Migradors enguany hem programat una sèrie d'activitats en col·laboració amb la Comunitat de Regs de Llevant, la Societat Il·licitana d'Ornitologia (SIO) i l'Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d'Elx (ADR) que inclouen una ruta guiada, anellament científic d'ocells, taller de construcció de caixes niu i elaboració de planters d'espècies que resulten crucials per a l'alimentació dels ocells.

Us convidem a participar en aquesta jornada i així celebrar junts aquest gran dia per als ocells migradors.


DADES DE L'ACTIVITAT

DATA: 4 d'octubre de 2020

HORA: 9.00h

LLOC: Porta Nord

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parc_elhondo@gva.es.

PLACES LIMITADES


DADES NECESSÀRIES PER A lA INSCRIPCIÓ:

Nom i cognoms

DNI

Adult/Menor

Localitat

Telèfon

Correu electrònic

 

AVISOS I RECOMANACIONS:

Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat, sempre que no es puga mantindre la distància de seguretat entre persones.

Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, màscara, gel hidroalcohòlic, repel·lent antimosquits, protector solar, gorra, així com esmorzar i beguda.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.