notícies dels parcs

« Ves enrere

Voluntariat per a la millora de l'aiguamoll

Voluntariat per a la millora de l'aiguamoll

ACTUACIONS DE CONSERVACIÓ DE L'HÀBITAT DEL PARC NATURAL

"Una gota d'aigua és flexible. Una gota d'aigua és poderosa. Una gota d'aigua és més necessària que mai". Així ho afirma Nacions Unides en la seua celebració del Dia Mundial de l'Aigua 2019.

La celebració d'enguany se centra en explorar com la naturalesa pot ajudar-nos a superar els desafiaments que planteja l'aigua en el segle XXI. Les solucions naturals poden donar resposta a molts dels desafiaments relacionats amb l'aigua. Queda molt per fer per a implantar les infraestructures ecològiques i harmonitzar-les amb les tradicionals allí on siga possible. Plantar boscos, reconectar els rius amb les planes al·luvials i restaurar els aiguamolls retornarà l'equilibri al cicle de l'aigua, a més de millorar la salut pública i els mitjans de vida.

Així doncs des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola volem col·laborar en aquest esdeveniment i ajudar a millorar el nostre aiguamoll amb una activitat en la qual realitzarem actuacions per a la millora de l'hàbitat en la ruta del Pinet, ajudant d'aquesta manera la seua conservació.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: dissabte 30 de març de 2019.
  • Duració  de l'activitat: 09.30 h a 11.30h aprox.
  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretació del Parc Natural "Museu de la Sal" per a després traslladar-nos a la ruta El Pinet.
  • Avisos: Inscripció obligatòria. Activitat gratuïta. Informació: parque_santapola@gva.es o 966693546.
  • Recomanacions: esmorzar, beguda, roba i calçat còmode.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.