HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere RUTA ROJA - BARRANC DE LA HOZ I EMBASSAMENT DE BUSEO

RUTA ROJA - BARRANC DE LA HOZ I EMBASSAMENT DE BUSEO

RECONNECTA AMB LA NATURA

 

 

Des del PN Chera – Sot de Chera volem oferir-vos un itinerari guiat d'un tram de la Ruta Roja del Parc (aproximadament uns 8 km) per a descobrir el Barranc de la Hoz, el mirador de la Font del Porc i l'embassament de Buseo.
 
Després d'aquesta pausa vital, ens reconnectem a la naturalesa, vine a recórrer el Parc Natural de Chera-Sot de Chera, i descobreix tota la riquesa que els nostres boscos i rius alberguen.
 
No ho dubtes, inscriu-te!
 
Dades de l'activitat:
    • Dia: diumenge, 5 de juliol de 2020.
    • Hora i lloc d'inici: 10:00h. Oficina del Parc Natural de Chera, i ens desplaçarem amb cotxe fins a l'Àrea recreativa del Pantà de Buseo on s'iniciarà la ruta.
    • Duració de l'activitat: 3 hores aproximadament.
    • Cost de l'activitat: gratuïta.
    • Avisos: Places limitades. Inscripció prèvia obligatòria.
    • Inscripció prèvia en: 606857028 o parque_cherasotdechera@gva.es, fins a les 13:30 h del divendres anterior. Dades necessàries:
      -Nom de contacte
      -Nombre de participants (adults i xiquets/es)
      -Telèfon de contacte
      -Població de procedència
      
    • Recomanacions: portar esmorzar, aigua, roba i calçat còmode, i moltes ganes de passar-ho bé.  Recordeu que hem de complir en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries, respecte a la distància de seguretat de 1'5 m, i l'ús de màscares en cas de no poder guardar aquesta distància de seguretat. No acudir a l'activitat en cas de tindre símptomes compatibles amb la COVID-19.
      
Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural mitjançant un e-mail en el moment de la publicació. ACÍ