HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere PER UN MÓN INCLUSIU, EQUITATIU I SOSTENIBLE PER A TOTS

PER UN MÓN INCLUSIU, EQUITATIU I SOSTENIBLE PER A TOTS

EL FONDO PER A TOTS

PER UN MÓN INCUSIU, EQUITATIU I SOSTENIBLE PER A TOTS

EL FONDO PER A TOTS

L'Assemblea General de Nacions Unides va declarar en 1992 el dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, amb l'objectiu de promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la societat, així com conscienciar a la resta de la societat de la seua situació.

Enguany, la celebració se centra en el emponderament de les persones amb discapacitat per a un desenvolupament inclusiu, equitatiu i sostenible.

Des del Parc Natural i juntament amb l'Associació Crevillentina de Minusvàlids Físics, hem organitzat una activitat en el Centre d'Interpretació del Parc perquè pugueu gaudir i valorar els aspectes mediambientals i la riquesa faunística de la Finca del Rincón.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

Dia: 22 de Decembre de 2019

Horari: de 11:00 h a 13:00h

Lloc: Centre de Interpretació del Parc

 

Places limitades. Inscripció en el telèfon 966678515 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.