notícies dels parcs

LLUM DE FAR I LLUM DE LLUNA

LLUM DE FAR I LLUM DE LLUNA

Visita guiada nocturna al far de l'Albir

Per a aquest mes de juliol des del Parc Natural de la Serra Gelada us hem preparat una visita guiada interpretativa nocturna per a tota la família, amb la intenció d'escapar de la calor abrasadora d'aquests dies i refrescar-nos amb la brisa del mar, sota la llum de la lluna i acompanyats de la llum intermitent del far de l'Albir. Durant la visita descobrirem els principals valors ambientals i culturals d'aquest espai natural protegit i aprofitarem per a sopar de pa i porta en un dels miradors de l'itinerari.

Anima't i participa.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: dissabte, 20 de juliol de 2019.

Horari de l'activitat: de 20.30 a 23.30 h.

Punt de trobada / inici de la ruta: inici ruta Roja, al costat de les casetes de fusta situades en el pàrquing del far de l'Albir.

Per a saber com arribar-hi utilitza aquest enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat a realitzar l'itinerari com l'emprat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat, a més del temps que emprem a sopar de pa i porta en un dels miradors de l'itinerari (el menjar i la beguda hauran de portar-la els participants).

Observacions: recomanem portar roba còmoda i portar menjar i beguda lleugera per al sopar de pa i porta. Es podran portar llanternes o frontals per al sopar, encara que l'itinerari es realitzarà sense llum artificial per a poder gaudir de l'itinerari amb tots els sentits.

Dades necessàries per a la inscripció, de cadascuna de les persones interessades a participar en l'activitat:

· Nom i cognoms.

· Edat.

· Número de telèfon mòbil

· Correu electrònic de cadascun dels participants

· Localitat de residència.

(dades no necessàries per als menors d'edat).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 19 de juliol, fins a les 14.00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria, ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden telefonar al 629 321 248, en horari d'oficina de 09.00 a 14.00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. Ja que és la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació".

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vols rebre més correus informatius de les activitats dels parcs naturals, pots donar-te de baixa en l'enllaç següent:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introdueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a Anul·lar "la seua subscripció".