HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Els aiguamolls contra el canvi climàtic

Els aiguamolls contra el canvi climàtic

Dia Mundial dels Aiguamoll

Coneixes els beneficis de les zones humides a més de la riquesa de fauna i flora que allí viuen? Vols conèixer el funcionament dels sistemes aquàtics i com els aiguamolls amortixen el canvi climàtic?

Amb aquest taller pots emportar-te una maqueta d'una zona humida a ta casa perquè veges com es connecten tots els processos naturals en la naturalesa, donant-li a l'aigua el seu protagonisme principal.

Després realitzarem una ruta circular de 4,8 km per a endinsar-nos en el barranc del Balsón per a acompanyar a les seues cristal·lines i fredes aigües a través del Parc.

 

Dades de l'Activitat

Dia: Dissabte 9 de febrer.

Horari: 11:00h 14:00h

Lloc d'Inici: Centre d'Informació del PN. Casa del Forestal. Carretera a València CV-363 s/n la Pobla de San Miguel. (enllaç al Visor GVA),  (enllaç a Google Maps)

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària per mitjà del tel.: 660127491 (de 8h a 14h, de dilluns a divendres) o al mail: parque_puebladesanmiguel@gva.es). Portar roba d'abric, esmorzar i ganes de caminar per un paisatge quasi inexplorat

Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'assabentar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies – subsciu-te ací.