notícies dels parcs

« Ves enrere

La petjada de la dona en el medi natural

La petjada de la dona en el medi natural

Experiències d'una dona emprenedora en el medi natural

El 8 de març celebrem el Dia Internacional de la Dona Treballadora, també anomenat Dia Internacional de la Dona a causa de la decisió de l'ONU que commemora la lluita de la dona per la seua participació, en peus d'igualtat amb l'home, en la societat i en el seu desenvolupament íntegre com a persona.

Des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola ens unim a la campanya de la xarxa de Parcs Naturals que porta per títol "La dona en la conservació de la natura" per a posar en valor el paper emprenedor de la dona en diverses activitats relacionada amb el medi natural com a turisme actiu, agricultura, desenvolupament rural, … incidint en el protagonisme de les dones en el manteniment i conservació d'aquest medi natural. Per a això comptarem amb dones emprenedores en activitats mediambientals en la nostra zona que ens comptaran les seues experiències en aquest camp.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: Dissabte 23 de març de 2019.
  • Duració de l'activitat: de 10:30 h a 11.30 h, aproximadament.
  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretació del Parc Natural "Museu de la Sal".
  • Avisos: Inscripció obligatòria. Activitat gratuïta. Informació: parque_santapola@gva.es o 966693546.
  • Recomanacions: esmorzar, beguda, roba i calçat còmode.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.