HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere INTRODUCCIÓ AL CONEIXEMENT DE LES ARANYES

INTRODUCCIÓ AL CONEIXEMENT DE LES ARANYES

INTRODUCCIÓ AL CONEIXEMENT DE LES ARANYES

CURS TEÒRIC-PRÀCTIC

Les Aranyes malgrat ser un dels grups d'animals més abundants en la Península Ibèrica, no és tan conegut, ni tan "popular" entre el gran públic com poden ser els mamífers, els ocells, etc.

Aqueixa visió tan negativa que es té dels aràcnids ha portat a la societat a marginar-los i témer-los innecessàriament, no obstant això realitzant accions divulgatives que mostren la seua importància per la seua biodiversitat i pel seu interés ecològic podrem desmuntar els prejudicis i pors que se'ls tenen. Per aquest motiu us oferim aquest curs d'introducció al coneixement de les Aranyes.

 

L'activitat consta de dues parts:

Una part teòrica d'1 hora de duració, on s'explicarà els elements bàsics d'anatomia, biologia que ens ajuden a reconéixer les principals famílies.

Una altra part pràctica, on posarem en acció els coneixements adquirits en la part teòrica, mitjançant una eixida de camp, realitzant un mostreig al voltant del Centre d'Interpretació.

 

El curs, orientat a adults, serà impartit per Germán Muñoz, gran coneixedor i un apassionat de les Aranyes.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

Dia: 9 de Novembre de 2019

Horari: de 10.00 a 13:00h

Lloc: Centre d'Interpretació del Parc

 

Places limitades. Inscripció en el telèfon 966678515 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es

Avisos/recomanacions: portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.