HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere DIARI DEL VIATGE PALUDÍCOLA

DIARI DEL VIATGE PALUDÍCOLA

Exposició sobre la vida de la xitxarra d'aigua

Del 7/10/2020 al 30/11/2020

EXPOSICIÓ: DIARI DEL VIATGE PALUDICOLA

"Diari del Viatge Paludícola" forma part de les accions de divulgació del LIFE Paludicola, que té com a objectiu frenar el descens de les poblacions de xitxarra d'aigua (Acrocephalus paludicola), el passeriforme més amenaçat d'Europa. Aquestes accions es duen a terme durant el període 2017-2020 en diversos municipis de Castella-la Manxa, Castella i Lleó i la Comunitat Valenciana, tots ells inclosos en espais de la Xarxa Natura 2000 entre els quals s'ha inclòs el Parc Natural El Fondo.

L'exposició que es podrà visitar en el Centre d'Informació del Parc Natural El Fondo està composta per 12 panells amb els quals el visitant podrà acompanyar a aquest xicotet ocell al llarg del seu cicle anual, incloent la seua migració de més de 6000 quilòmetres entre l'Est d'Europa i l'Àfrica subsahariana. Aquesta exposició ha sigut possible gràcies entre altres a la col·laboració entre la Conselleria d'Agricultura , Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i la Fundació Global Nature, dedicada a la protecció de la naturalesa.


 

DADES DE L'ACTIVITAT

Dia: del 15 d'octubre al 30 de novembre de 2020

Hora: tots els dies de 9 a 14 excepte els dissabtes de 12 a 14h.

Lloc: Centre d'Interpretació

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.