notícies dels parcs

« Ves enrere

Dia Mundial del Medi Ambient: Presentació “Projecte Charlie el Chorlitejo”

Dia Mundial del Medi Ambient: Presentació “Projecte Charlie el Chorlitejo”

Des del Parc Natural de les Llacunes de la Mata i Torrevella volem unir-nos a les celebracions pel Dia del Medi Ambient, presentant en obert, per a tot el públic en general, el projecte d'educació ambiental dut a terme pel IES Llibertas de Torrevieja anomenat "Charlie el Chorlitejo".

Aquest projecte està inclòs en el Programa de Conservació del Corriol camanegre que s'està desenvolupant des de 2018 el Parc Natural. El programa conjuga perfectament la conservació directa, amb actuacions directes en camp, i la conservació indirecta, amb activitats i projectes d'educació ambiental a través de diferents col·lectius de la societat local (associacions, centres educatius, etc...) que donen a conéixer aquesta espècie i sensibilitzen a usuaris i visitants de la realitat que viu el Corriol camanegre dins del Parc Natural, a més de transmetre les bones pràctiques ambientals tan necessàries per a afavorir no solament la conservació d'aquesta espècie, sinó la de tots els éssers vius que també viuen en el mateix hàbitat que Charly el Corriol camanegre.

El pròxim 7 de Juny a les 19:00h en el Centre d'Interpretació del Parc Natural de la Mata-Torrevella, donarà lloc el acte de presentació del Projecte d'Educació Ambiental "Charlie el chorlitejo", on alumnes i professors de l'IES Llibertas presentaran tot el treball realitzat al llarg d'aquest curs 2018-2019 perquè tota la comunitat educativa es sensibilitze amb el Corriol camanegre i la seua porblemática ambiental. Al mateix temps, i en l'exterior del centre es realitzaran tallers relacionats amb Charly.

A més els alumnes de l'IES Llibertas ens explicaran la seua participació i classificació en la CONFINT nacional 2019, Conferència Internacional Infantojuvenil "Cuidem el Planeta", es tracta d'un procés educatiu, mediambiental, que busca el compromís i la responsabilitat dels i les joves enfront de la crisi ambiental que pateix el nostre planeta.

I per a acabar, des del Parc Natural se'ls farà lliurament del reconeixement per part del Parc Natural com a "Ambaixadors del Parc Natural de la Mata-Torrevieja", distintiu que se'ls atorga a centres educatius, associacions i entitats compromeses amb el Parc Natural i amb la conservació del medi natural.

Com veieu l'esdeveniment té bona pinta, així que no us el podeu perdre!!

Recordeu que les places són limitades, així que reserveu en la vostra agenda la data i escriviu-nos un correu per a formalitzar la inscripció a parque_lamata@gva.es

 

RECORDA:

Dia: Divendres, 09 de juny de 2019

Hora d'inici: 19.00 hores.

Lloc: Centre d'interpretació del P.N. La Mata-Torrevella

Activitat Gratuïta. Places limitades.

Inscripció en parque_lamata@gva.es indicant:

▪ Nom i cognoms del representant

▪ Nombre de participants (adults i xiquets)

▪ Telèfon de contacte

▪ Lloc des d'on us desplaceu.