notícies dels parcs

« Ves enrere

Dia Mundial dels oceans: Neteja de platges

Dia Mundial dels oceans: Neteja de platges

Voluntariat ambiental per a la retirada de fems i plàstics en la zona litoral del Parc Natural.

Com és habitual al Parc Natural de les Salines de Santa Pola ens preparem a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. La celebració a tot el món d'aquest dia és un dels principals vehicles que les Nacions Unides utilitza per a fomentar la sensibilització a nivell mundial i promoure l'atenció i acció política necessària per a la conservació del medi ambient en el present i futur.

Enguany farem coincidir aquesta celebració amb la del Dia Mundial dels Oceans gràcies al qual, es recorda a tothom el gran paper que els oceans juguen en les nostres vides. Aquest 2019, l'Assemblea General de Nacions Unides ha llançat una campanya mundial per a acabar amb la contaminació per plàstics. Dècades d'un ús excessiu i l'augment del consum de plàstics d'un sol ús ha portat a una catàstrofe ambiental mundial. Així doncs hem d'esforçar-nos per acabar amb l'ús del plàstic, i acabar con la contaminació per plàstics.

En el nostre cas us proposem un Voluntariat ambiental per a la retirada de fems i plàstics en la zona litoral del Parc Natural.


 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: dissabte 8 de Juny de 2019.

  • Duració de l'activitat: de 09:30 h a 12.00 h, aproximadament.

  • Lloc de trobada: Centre d' Interpretació del Parc Natural "Museo de la Sal" (per a després traslladar-nos en vehicles particulars al lloc de l'activitat).

  • Inscripció obligatòria: parque_santapola@gva.es o 965938590 / Activitat gratuïta.

- Nom i cognoms

- núm. de participants I edat (xiquets i adults)

- núm. telèfon de contacte i correu eletrònic

  • Recomanacions: Portar repel·lent antimosquits, protector solar, esmorzar, beguda, roba i calçat còmode.

  • Avisos: Activitat no recomanada per a menors de 9 anys.


 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.