HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Dia Internacional de las Muntanyes 2019

Dia Internacional de las Muntanyes 2019

Les Muntanyes són importants per als joves

Sota el lema "Les muntanyes són importants per als joves", se celebrarà el pròxim 11 de desembre el Dia Internacional de les Muntanyes. Els joves són els protagonistes dels canvis futurs i també els líders del demà. Són guardians de les muntanyes i dels seus recursos naturals, que estan sent amenaçades pel canvi climàtic. El tema del Dia Internacional de les Muntanyes 2019 és una gran oportunitat perquè els joves prenguen iniciativa i apel·len perquè les muntanyes i els pobles de les muntanyes siguen rellevants en les agendes de desenvolupament nacionals i internacionals, reben més atenció, inversions i investigacions específiques. També és una oportunitat per a recalcar que per als joves rurals viure a les muntanyes pot ser difícil. Molts joves es van a la recerca d'una vida millor i ocupació. La migració de les muntanyes condueix a l'abandó de l'agricultura, a la degradació del sòl i a la pèrdua dels valors culturals i de les tradicions antigues. L'educació i la formació, l'accés al mercat, diverses oportunitats d'ocupació i millors serveis públics poden garantir un futur millor per als joves que viuen a les muntanyes.

El día también será una ocasión para educar a los niños sobre el papel que juegan las montañas en el apoyo a mil millones de personas viviendo en las montañas y en los valles proporcionando agua dulce, energía limpia, la comida y recreación.

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

  • Data: Dissabte 14 de desembre de 2019.

  • Horari de l'activitat: A partir de les 08:45 h. (es prega puntualitat)

  • Punt de trobada / inici ruta: Descampat enfront del bar Ensueño, al costat del desvio a Xirles i del cementeri de Polop.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 3,5 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat a realitzar les distintes explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Portar calçat per a realitzar una ruta de senderisme per camins forestals i roba en funció de l'època de l'any (gran part del trajecte es realitza zones d'ombria).

Descripción de la ruta: Encara que no és una ruta complicada perquè transcorre per pistes forestals, la major part amb asfalt, si que resulta ALGO exigent perquè quasi tot el recorregut és de pujada.

  • Distància: 11,6 Km (anada i tornada)

  • Desnivell: 412 m

  • Dificultat: Baixa-mitjana


 

 

 

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 12 de desembre de 2019.

Activitat gratuïta. La inscripció no és obligatòria, però si convenient per poder gestionar millor l'espai on farem les activitats.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturalesIntrodueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".