HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere CANCEL.LADA VII MARXA SOLIDÀRIA CONTRA EL CÀNCER

CANCEL.LADA VII MARXA SOLIDÀRIA CONTRA EL CÀNCER

VII MARXA SOLIDÀRIA CONTRA EL CÀNCER

29/03/2020

Marxa solidària contra el càncer. Un recorregut circular que ens dóna l'excusa perfecta per a descobrir la nostra naturalesa i contribuir en una bona causa.

El Parc Natural de la Serra Calderona, amb la col·laboració de l'Associació Tot Axerra i l'Ajuntament de Serra, organitzen una marxa solidària en benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

Et convidem a que t'unisques a nosaltres amb la teua participació i de la teua família i amics. És una marxa no competitiva on, a més de fer un acte solidari fent una donació en benefici d'investigació contra una malaltia tan greu, podràs disfrutar d'una manera guiada d'este epai natural protegit de gran bellesa.

La ruta començarà en el poliesportiu de Serra, on s'arreplegarà el donatiu. Des d'allí anirem per les hortes properes a la població, acompanyats per les sèquies àrabs, els fragants arbres i el cant dels ocells. La remor de l'aigua del barranc de Tramussos ens condueix per un camí serpentejant, quasi amagat, fins a la torre defensiva de Ria. Passejant fins a la Font de l'Ombría pujarem fins a la font de Barraix on vore també l'ermita i seguirem la senda que hi ha darrere per a dirigir-nos cap a la carretera del Garbí. En acabar la senda creuarem la carretera per enllaçar amb la pista forestal que ens conduirà fins a la falda de la muntanya on el Castell roman des del segle IX. La tornada per una pista forestal ens conduirà de nou a Serra. T'animes?

Data: 29 de març 2020

Punt i hora de trobada: Poliesportiu de Serra a les 9:00 h.

Distància i informació: És una ruta de dificultat mitjana-baixa, 11 km.

Duració de l'activitat: 4 hores aproximadament.

AVÍS: Inscripció prèvia.

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció del temps o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. Es recomana portar calçat adequat, aigua i esmorzar.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. http://www.citma.gva.es/ca/web/pn-serra-calderona/suscripcion