notícies dels parcs

« Ves enrere

Ajuda a les aus del nostre entorn

Ajuda a les aus del nostre entorn

Amb motiu del Dia Europeu dels Parcs realitzarem un taller de reciclatge per mitjà del qual ajudarem a les aus que marren el nostre entorn construint abeuradors per a elles.

Volem celebrar el dia Europeu Dels Parcs amb tots vosaltres. Per a això hem preparat una activitat en què podrà participar tota la família i en la que vos ensenyarem a donar-li una segona vida als marians quotidians que rebutgem com són les botelles de plàstic i els tetrabriks.

Que farem amb aquests materials? Ajudarem a les aus a suportar millor els mesos de més calor.

I com ho anem a fer? Aquesta marca serà fàcil de respondre, només fa falta vindre a construir el vostre abeurador. Per a això heu de portar una botella d'aigua i un tetrabrik ja usats. I la resta vos el proporcionarem nosaltres. Per a realitzar aquest taller comptarem amb l'ajuda dels voluntaris ambientals del Parc Natural "Rutas i Caminos de La Sal".

Si voleu ajudar les aus i aprendre a crear un abeurador amb materials reutilitzats no vos podeu pedrer aquest taller.

Només heu d'inscriure-vos en parque_lamata@gva.es Recorda que són places limitades.


Vine a gaudir amb nosaltres d'aquest recorregut conscient. Només heu d'inscriure-vos en

Dades d'interés:

Data: 25 de maig de 2019

Hora: 11:00 hores

Lloc: Centre d'informació del PN de La Mata-Torrevieja.

Places limitades.

Inscripció obligatòria en: parque_lamata@gva.es

  • Nom i cognoms representant

  • Nombre de participants (xiquets i adults)

  • Procedència

  • Telèfon de contacte

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat, s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del parc.

La inscripció s'haurà de realitzar via del correu electrònic: parque_lamata@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.